Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Anna Kowalska Asia P. paulina paulina Paulina Jarek Żochowscy (3688 niezalogowanych)
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
To tak, jakbyś się zwalniała z pracy i żądała od następcy by Ci zapłacił za wolny etat...

Jeszcze chwila a będą ogłoszenia: inżynier w oli&gas sprzeda etat.. itp. Idąc tym tropem to pracę będą mieć Ci, których na to stać, a nie ci którzy coś umieją.
No proszę Cię!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
po hu///ju zysk 6000-7000

nie którzy na dagpenger nic nie robiąc mają więcej

ludzie kórw///a trochę więcej wiary w siebie i samooceny -- bo jak na razie to niewolnictwo

ja bym nawet tych domków za darmo nie chciał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
a co do retier1 to piszesz farmazony o głodówce itd. braku pieniędzy i nędzy

ty się zastanów w jakim ty kraju przebywasz -- bo tu nawet alkoholik nic nie robiąc ma lepiej niż ten co sprząta te shu///jałe domki za takie marne pieniążki

trochę więcej samooceny ludzie !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Jasna napisał:
To tak, jakbyś się zwalniała z pracy i żądała od następcy by Ci zapłacił za wolny etat...

Jeszcze chwila a będą ogłoszenia: inżynier w oli&gas sprzeda etat.. itp. Idąc tym tropem to pracę będą mieć Ci, których na to stać, a nie ci którzy coś umieją.
No proszę Cię!!

98 % kobiet w Norwegi sprząta i znam kilka dziewczyn więc nie mów mi,że o tą pracę łatwo bo jest tak ,że nie raz muszą zjeżdżać do polski bo mają zastój
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
A ja sie zastanawiam, czy ludzie mieszkajacy w tychze domkach nie maja nic do powiedzenia ?!
Czy to taka sprzedaz wiazana razem z wlascicielami
I czy jest jakas gwarancja, ze kobieta zaplaci te 12000 i bedzie miala te domki?
Cos to kiepski interes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:

ty się zastanów w jakim ty kraju przebywasz -- bo tu nawet alkoholik nic nie robiąc ma lepiej niż ten co sprząta te shu///jałe domki za takie marne pieniążki

nie rozśmieszaj mnie powiatowy
z twoją mądrością na pewno nie siedziałbym tu

każdy pracuje na swój kawałek jak potrafi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
retier1 napisał:
powiatowy myśliciel napisał:

nie rozśmieszaj mnie powiatowy
z twoją mądrością na pewno nie siedziałbym tu

każdy pracuje na swój kawałek jak potrafi

no dokładnie jeśli taka zona przyjeżdża do męża to lepiej jakoś mu pomóc w utrzymaniu rodziny a nie traktować jak płatnika
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
7 tys. za 7 domkow miesiecznie to bardzo maly "zysk", ale nie jest napisane ile razy w miesiacu jest w takim domku sprzatanie, bo moze raz?

Po drugie @ Jasna, to nie jest tak, ze odsprzedajesz etat Sprzedajesz cos, co zbudowalas sama. Czy ty oddalabys za darmo cos, co budowalas rok lub dwa lata? Pomijam fakt, ze ta dziewczyna raczej na czarno sprzatala. Jestes w bledzie sadzac, ze ktos odda za darmoche wlasny interes, wiec nie stosuj porownan bez sensu.

Po trzecie @ Makaryna, skad wiesz, ze ona chce to sprzedac z lokatorami/wlascicelami?? Nie przyszlo ci do glowy, ze juz rozmawiala z tymi ludzmi i zgodzili sie na inna osobe?

Fachofcuff ci tu tylu i znafcuff ze az glowa mala.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Makaryna napisał:
A ja sie zastanawiam, czy ludzie mieszkajacy w tychze domkach nie maja nic do powiedzenia ?!
Czy to taka sprzedaz wiazana razem z wlascicielami
I czy jest jakas gwarancja, ze kobieta zaplaci te 12000 i bedzie miala te domki?
Cos to kiepski interes

chyba się zagalopowałaś oni raczej chcą mieć czysto i wbijają w to kto to zrobi byle tanio
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Hilton napisał:
7 tys. za 7 domkow miesiecznie to bardzo maly "zysk", ale nie jest napisane ile razy w miesiacu jest w takim domku sprzatanie, bo moze raz?

Po drugie @ Jasna, to nie jest tak, ze odsprzedajesz etat Sprzedajesz cos, co zbudowalas sama. Czy ty oddalabys za darmo cos, co budowalas rok lub dwa lata? Pomijam fakt, ze ta dziewczyna raczej na czarno sprzatala. Jestes w bledzie sadzac, ze ktos odda za darmoche wlasny interes, wiec nie stosuj porownan bez sensu.

Po trzecie @ Makaryna, skad wiesz, ze ona chce to sprzedac z lokatorami/wlascicelami?? Nie przyszlo ci do glowy, ze juz rozmawiala z tymi ludzmi i zgodzili sie na inna osobe?

Fachofcuff ci tu tylu i znafcuff ze az glowa mala.

i wszystko na temat,bo już myślałam ,że sama się spocę tłumacząc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok